Ander alternatief voor vervoer snel gevonden

Onbezorgd op vakantie gaan, wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval wel en daarom koos ik voor een speciaal vervoersmiddel naar de luchthaven en van de luchthaven naar huis. Ik wilde dit omdat ik geen zin had in een lange trein rit als ik terug zou komen van vakantie. Ook kwam het niet goed uit om een familielid te laten rijden. Ik wilde daarom mijn eigen vervoer hebben; een taxi.

Zoeken op het internet

Voor de taxi die mij naar de luchthaven zou brengen, deed ik wat zoekopdrachten op het internet. Op het internet verschenen al heel wat resultaten toen ik zocht op ‘vervoer naar luchthaven’’. Ik moest er wel rekening mee houden dat de taxi in de achterhoek moest zitten. Daar woon ik namelijk zelf. Het zoekresultaat wat de meeste indruk bij mij maakte was taxi Doetinchem. Dit kwam omdat er op de site vermeld stond dat ik 50% korting zou krijgen als ik met taxi Doetinchem naar de luchthaven zou reizen. Ik twijfelde niet en nam gelijk contact op via het telefoonnummer van taxi Doetinchem.

Goed geleverde dienst voor de helft van de prijs

 

Ik toetste het nummer van taxi Doetinchem in op mijn telefoon en er werd snel opgenomen. Tijdens het telefoongesprek hebben we een aantal zaken besproken wat betreft tijd, locatie etc. Toen de dag dat ik op vakantie ging eenmaal was aangebroken stond de taxi netjes op tijd voor de deur. De rit naar de luchthaven ging snel voorbij. Dit kwam mede door de aardige chauffeur die zeer netjes en snel reed. Toen ik terugkwam van vakantie was dit ook het geval. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst voor de helft van de prijs!