Betalingen effectief innen

Waar verkocht is wordt verdiend, tenminste als het geld ontvangen is. Om het proces van het ontvangen van je verkochte product zo zeker en snel mogelijk te laten verlopen, is het goed om met een leverancier van betalingsproducten samen te werken. Het vergroot je soorten betaling aanbiedingen en neemt je veel administratieve handelingen uit handen, waaronder het moeten voldoen aan een beveiligingscertificaat voor je website.

Het incasseren van je betaling
Voor het incasseren van je betaling zijn veel verschillende methoden mogelijk. Al deze methoden zijn aan te bieden in je eigen huisstijl, maar ook je eigen betalingseisen kun je laten uitvoeren, als wel de manier waarop je de betaling aanbiedt. Buckaroo heeft hiervoor 4 handige- en overzichtelijke systemen om je debiteuren administratie te managen. Credit management, Pay per Email, recurring payments en mandaat management.

Credit management

Bij credit management verzorgt en beheert Buckaroo je betalingsverkeer en het eventuele herinnering opvolgingstraject op een manier die je zowel voor jouw bedrijf als je klanten prettig vindt.  Alles vindt plaats binnen één systeem dat leidt tot het snel en doelmatig innen van je openstaande facturen.

Pay per Email, klantvriendelijk
Een uitermate klantvriendelijke manier voor het herinneren van de betalingsverplichting. In de email zit een betaallink waardoor de klant direct kan betalen via de door jouw webwinkel aangeboden keuzes. Doordat het een snelle manier van betalen is zonder dat de klant apart op zijn bank hoeft in te loggen, verlopen betalingen sneller. De betaalpagina’s worden aangepast aan het medium, de zogenaamde responsive betaalpagina’s. Op een kleiner telefoonscherm blijft de pagina daardoor even goed hanteerbaar als op een laptop.

Recurring payments, terugkomend op afspraak
Het proces van recurring payments is een proces van herhalingen van facturen totdat het totaalbedrag is voldaan. Het gaat hier om afbetalingen van producten, dus niet om abonnement betalingen. Voor dit hele proces, inclusief het monitoren van achterstanden en herinneringen tot het eventueel overzetten naar een incassobureau, heeft Buckaroo één overzichtelijk- en gebruikersvriendelijk systeem.

Mandaat management

Incasso management, oftewel mandaat management, is het digitaal incassomachtigen dat een bedrijf heeft. Buckaroo heeft deze machtigingen waardoor je hier, via Buckaroo, gebruik van kunt maken door hun mandaat management systeem. Met dit systeem krijg je het beheer over je e-mandates en de communicatie met de banken. Buckaroo biedt 3 verschillende contracten, Regular met 5 betaalmethoden, Advanced met 10 betaalmethoden en Tailor Made met een onbeperkt aantal betaalmethoden.