BTW bij invoer vraagstuk

logo_website_zs2

header_fv_btwBTW bij invoer blijft voor mij een lastig vraagstuk. Het is namelijk niet iets waar ik dagelijks mee bezig ben. De laatste tijd krijg ik steeds meer vraag om goederen te importeren van uit het buitenland naar Nederland. In het begin wilde ik helemaal niet beginnen aan import, omdat het vaak een heel gedoe is en het meer kost dan het oplevert. Na een goed gesprek met een zakenpartner hebben wij gekeken naar de mogelijkheden van het importeren van goederen voor mijn bedrijf.

Advies en begeleiding

Na het gesprek met die zakenpartner van mij ben ik tot het besluit gekomen om spullen te gaan importeren vanuit het buitenland, maar ik had nog wel een aantal vragen over BTW bij invoer. Omdat ik een zo duidelijk mogelijk beeld wilde hebben van het fiscale plaatje heb ik een professional ingeschakeld om mij te adviseren en te begeleiden.

icon_logo_smallDe adviseur werkt voort het bedrijf Vatrepinfo. Tijdens een afspraak heb ik al mijn vragen gesteld en gekeken naar wat het beste voor mijn bedrijf zou zijn. Volgens de adviseur moest ik een aantal dingen aanpakken. De adviseur kon veel voor mij regelen en dat zou betekenen dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken over alle fiscale aspecten.

Het leek mij een goed idee en daarom heb ik alles laten regelen door de adviseur. Op deze manier kon ik mij concentreren op de administratie voor mijn bedrijf. Zoals het er nu uit ziet gaat alles goed komen en ga ik veel meer winst maken op de goederen die ik al verkocht!

 

 

Geef een reactie