Business Intelligence

Tool

Verzamelen van informatie binnen eigen handelsactiviteit, ook wel Business Intelligence genoemd. Efficiëntie hierbij is dat wel zo handig, want goede, betrouwbare en overzichtelijke informatie over je klanten is zeer belangrijk. Misinformatie is nooit handig, dit kan dat ook goed voorkomen worden. VisionBi is een van de vele bedrijven dat jou hierin kan helpen. Met de vele handige Business Intelligence tools die ze gebruiken, helpen ze jou goede en betrouwbare informatie geven over jou klanten.

business intelligence

Yellowfin BI

Yellowfin is een Business Intelligence tool waarmee je data gebruik geregeld weer kan geven. Hierdoor wordt het veel makkelijker om keuzes te maken en hierdoor ook een hoger succesratio voor je bedrijf te creëren. Nieuwe goede ideeën kunnen ontstaan door het zien van de resultaten die Yellowfin BI oplevert. Als je het over goede Business Intelligence tools hebt staat Yellowfin zeker hoog in de lijst, en gelukkig voor jou, werkt VisionBi met dit handige Business Intelligence tool, waardoor ook jij van Yellowfin BI kan profiteren. VisionBI doet al het werk voor u en laat u met positieve resultaten achter. Met jarenlange ervaring met Yellowfin, is Visionbi een perfecte partner om met jou samen te werken en positieve en betrouwbare informatie te leveren over uw klanten. 

intelligence

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een Business Intelligence tool die je helpt met het managen van afdelingen van een bedrijf. Werknemers waarvan je denkt dat ze niet goed werken? Microsoft Power BI bewijst het tegenovergestelde. Worden algemene doelen behaald? Controleer het met Microsoft Power BI. Hoeveel opleidingspunten hebben medewerkers van verschillende afdelingen behaald? Bekijk dit en nog veel meer met Microsoft Power BI. Werknemers kunnen hierdoor ook zelf zien hoe productief ze zijn en zo bepalen of ze naar aanleiding van de resultaten van Microsoft Power BI harder gaan werken of niet.

Geef een reactie