Concreet resultaat met internet marketing bureau

weboppep-logoConcreet resultaat met internet marketing bureau

Ik ben de trotse eigenaar van een eigen beauty salon. Sinds enkele jaren heb ik deze zaak nou, ik ben zelfs nota bene in de crisis begonnen en heb het al die tijd weten te overleven. Waar ik merk dat de moeite zit, is vooral in de uitgaven aan de producten die ik hier vanuit de zaak weet te verkopen. De klanten blijven namelijk nog wel komen, maar geven ter plekke niet zoveel meer uit. Ook al heb ik het met mijn beauty salon nog getroffen met mijn klantenaantal, ik wil toch uitbreiden. Liever neem ik het zekere voor het onzekere en zorg ik dat ik een grote kring aan klanten heb waar ik altijd nog op terug kan vallen, ook in andere tijden. Wie weet wat nog te komen staat, immers. Ik contacteerde een internet marketing bureau waar ik goede verhalen over had gehoord. De manier waarop dit internet marketing bureau zichzelf presenteert, spreekt me erg aan. De open houding die ik hierin zie, herken ik ook terug in mezelf. Met zo’n internet marketing bureau wil ik in zee, dacht ik, daar kan ik op vertrouwen. Het doel dat ik mezelf gesteld had, was zoveel mogelijk mensen in de omgeving te bereiken.Hiermee doelde ik niet alleen op de directe omgeving, van de middelgrote stad waar ik in zit wil ik dé beauty salon worden. Het internet marketing bureau vertaalde dat heel concreet naar dat ik op doelgerichte zoektermen in zoekmachines op nummer een zou staan. Want: hoe zichtbaarder, hoe beter in dit geval. En dit was immers een concreet doel waaraan gewerkt zou kunnen worden, met bovenal concrete resultaten. Nou, het resultaat was er inderdaad, daar hoeft geen twijfel over te bestaan. Binnen de kortste keren had ik klanten vanuit de hele stad en zelfs enkele omliggende andere steden en dorpen. Te gek!