Een echte blikvanger, een posterlijst

Sinds wij een posterlijst in onze winkel hebben hangen krijgen wij heel veel goede reacties. Als eigenaar van een kledingwinkel ben ik altijd op zoek om mijn klanten van de laatste nieuwtjes op de hoogte te brengen. Vooral de aanbiedingen moeten meteen in het oog springen als iemand mijn winkel binnen komt. Voorheen had ik een krijtbord buiten de winkel staan om zo de koopjes aan te prijzen, maar sinds ik deze posters in een mooie lijst kan hangen welke ik in mijn portiek heb hangen valt deze nog meer op dan het bord.  logo22

Ruime keuze

Bij 2Bcreated is er een ruim assortiment, zo kan je hier niet alleen terecht voor een posterlijst, maar ook voor de volgende producten zoals:

  • Kliklijsten
  • Stoepborden
  • Showroomvoeten
  • Displays
  • Menukaarthouders
  • Deurhouders
  • Postersystemen
  • Bannersystemen
  • Binnenzuilen
  • Wandvitrines

Zoals je hierboven kunt lezen is er voor elke gelegenheid wel een lijst of een systeem te vinden. Een groot voordeel is dat wij onze mooie posters nu niet meer hoeven toe te takelen om aan de muur te hangen. Vroeger werden deze met plakband of punaises opgehangen. Nu kunnen wij deze posters slecht met een paar klikken aan de muur ophangen. Onze muren worden hierdoor niet meer beschadigd en eht is veel netter nu deze in een lijst hangen.