Een geslaagd bedrijfsjubileum!

Zoals jullie weten heb ik mijn eigen bedrijfje en daar ben ik erg trots op. Succes hebben doe je meestal niet alleen, dat doe je met een team. Ik heb ook zon team om me heen en ik ben erg blij met deze mensen. Pas geleden had ik namelijk een bedrijfsjubileum, niet omdat het bedrijf zelf iets te vieren heeft maar voor een belangrijk persoon binnen het bedrijf. Een werknemer werkt namelijk alweer twee jaar bij mij en ik vond dat we dat moesten vieren. Ik vond dat hij dit verdiende omdat hij eigenlijk altijd top prestaties levert en gewoon een erg fijn persoon is. Ik wilde dit graag vieren alleen ik wist niet goed waar ik dit het beste kon doen maar gelukkig hebben we daar internet voor! Ik ben meteen op het internet gaan zoeken, en met succes! Ik kwam namelijk uit bij 123 bedrijfsfeest.nl. Dit bedrijf regelt een top avond voor je, daar was ik in ieder geval wel van overtuigd. Ik heb meteen contact met ze opgenomen en we hebben een afspraak gemaakt!

Een geslaagde avond

Inmiddels hebben we dit bedrijfsjubileum gevierd en kan ik je vertellen dat het een geslaagde avond was. Het bedrijf heeft alles perfect voor ons geregeld en mijn werknemer vond het een super avond. Hij was verrast want hij had deze leuke avond niet verwacht. Ik ben blij dat ik hem zo heb kunnen verassen en het is super dat hij het zo leuk vond. Als ik weer eens iets te te vieren heb weet ik waar ik moet zijn!