Een specialist in intellectuele eigendomsrechten

Ben je op zoek naar een specialist in intellectuele eigendomsrechten dan ben je aan het juiste adres bij: Fifthadvocatuur.nl. De reden waarom ik mijn reactie achterlaat op dit blog is omdat ik zelf een zeer tevreden cliënt ben van dit bureau. Omdat er onduidelijkheden zijn omtrent onze modeproductie, ben ik mij hier eens volledig in gaan verdiepen om achteraf niet voor een vervelende verrassing te staan. Er komt een hoop bij kijken als je een kledinglijn wilt opzetten. Nu ben ik meer thuis in het ontwerpen en de ontwikkeling hiervan dan dat ik alle rechten weet. Daarom besloot ik een afspraak te maken met een advocaat die is gespecialiseerd in het recht.

intellectuele eigendomsrechten

Vanaf nu heb ik alles goed geregeld voor de kledinglijn

Intellectuele eigendomsrechten komen aan de orde als je iets nieuws op de markt wil brengen. In mijn geval kreeg ik te maken met een shirt die teveel zou lijken op een bekend merk. Tevens moet er helderheid komen over de stof. Hoe is deze gemaakt en welke verfsoorten zijn er gebruikt? Kortom, er is mij een hoop helder geworden en ook wanneer een concurrent mij bijvoorbeeld wil gaan kopiëren. Wij storten ons nu volledig op het neerzetten van iets unieks. Hierbij loop ik niet het risico meer om in discussie te gaan met een derde partij omdat ik hier alle rechten voor heb vastgesteld. 

Om eerlijk te zijn werkt dit wel een stuk prettiger nu dat ik weet dat ik alles goed heb geregeld. Hierdoor is het ondernemer weer leuk en kan ik mij hier weer volledig op focussen.

intellectuele eigendomsrechten