Fabius opleidingen voor kantoor- en boekhoudopleidingen

Bij Fabius opleidingen volgen elk jaar vele tevreden cursisten een opleiding. Ze willen hun skills verbeteren en werken aan de vaardigheden om in kantoor- en boekhoudomgevingen sneller, beter en met meer plezier te kunnen functioneren. De tevredenheid van de cursisten blijkt uit de vele nieuwe cursisten die via mond-op-mond reclame een opleiding bij Fabius opleidingen volgt. Door de enthousiaste verhalen van oud-cursisten op de werkvloer zijn zo aanstekelijk dat hun collega’s ook een opleiding gaan doen. Waarom ook niet, want het is goed voor je carrière en het slagingspercentage is hoog.

Fabius opleidingen heeft een neus voor veelgevraagd personeel

Doordat Fabius opleidingen al tientallen jaren verankerd is in de markt kan men prima voorspellen welk type personeel goede vooruitzichten heeft. Het aanbod aan opleidingen wordt daarop telkens aangepast. Door te kiezen voor een opleiding bij Fabius weet je dus bijna zeker dat je met die opleiding de komende jaren verzekerd bent van een baan. Zo’n opleiding is een goede investering in de toekomst. Je kunt een opleiding bij Fabius volgen in één van de ruim vijftig leslocaties. Bij de meeste opleidingen heb je één ochtend of een avond in de week les.

Veel aandacht door kleine groepen

Bij Fabius opleidingen krijg je les in kleine groepen, zodat de docenten elke cursist ruimschoots aandacht kan geven. De docenten zijn gemotiveerd om elke cursist te laten slagen. Hun enthousiasme is zo groot dat het bijna een feestje wordt om naar de les te gaan. Het verbeteren van je kennis op het gebied van kantoor- en boekhoudvaardigheden is bij Fabius opleidingen dus beslist geen saaie verplichting, maar heeft meer weg van een werkbespreking, waar je veel energie uit kunt halen. Door de intensieve omgang met de andere cursisten ontstaan er regelmatig hechte vriendschappen tussen de cursisten.