Ga naar website wesseldijk voor meer informatie

Heftruckcertificaat

wesseldijkEen goede vriend van mij vertelde dat ik bij Wesseldijk zeer voordelig mijn rijbewijs kon halen. Het ging om een rijbewijs voor een heftruck. Ook mijn baas zei op een gegeven moment ga naar website wesseldijk en schrijf je in. Ik heb dat toen gedaan en binnen een week werd ik al geholpen. Mijn instructeur ging erg professioneel te werk. Het is van belang dat hij jou de juiste dingen aanleert en het op een goede manier overbrengt. De kans van slagen is dan veel sneller en je hebt veel minder lessen nodig. Deze instructeur deed dat uitstekend. Ik werd uitstekend geholpen!

Echt een aanrader.

In totaal heb ik maar tien lessen nodig gehad om te slagen. Het is niet heel moeilijk. Gelukkig vergoed mijn baas het en hoef ik het niet uit mijn eigen portemonnee te betalen. Ik vind dat erg netjes. Ik ben hem ook zeer dankbaar dat hij mij de kans gaf om het rijbewijs te halen voor de heftruck. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Ze weten precies wat je nodig hebt voor het examen. Gan naar website wesselijk voor meer informatie. Je kan uiteraard ook telefonisch contact met ze opnemen.

heftruck