Gebruik gemaakt van een vertaalbureau nabij Utrecht

Omdat ik op zoek was naar een persoon die voor mij teksten kan vertolken, zocht ik naar vertaalbureau Utrecht. Mijn bedrijf werkt voornamelijk met Nederlandse bedrijven, maar dit keer heb ik een buitenlandse klant. Om de zaken goed te laten verlopen moest ik Engels kunnen schrijven en lezen. Omdat ik hier zelf niet zo goed in ben wilde ik daar iemand voor inhuren.  Via het internet kwam ik op de website van: Muller Translations te Woerden. Dit bedrijf verzorgt teksten vanuit het Engels naar het Nederlands. Dit op allerlei vakgebieden zoals juridische, bedrijfsmatige en overheidsteksten.

Vertaalbureau Utrecht

Goed werk afgeleverd

De persoon die mij goed heeft geholpen is Irene Muller. Deze vrouw heeft verschillende studies gevolgd. Dit zijn Europese studies, letterkunde en de Engelse taal. Zij heeft een aantal jaar voor de overheid gewerkt. In 2016 is zij een vertaalbureau nabij Utrecht begonnen. Wanneer jij gebruik maakt van haar diensten zal jij zien dat het schrijven van de zinnen helemaal foutloos is. Het is kloppend, leesbaar en professioneel. De communicatie tussen de buitenlandse klant en mij verloopt prima dankzij haar. De Nederlands geschreven brieven stuur ik via een bestand naar haar e-mailadres. Zij veranderd deze brief dan in de goede taal en dan krijg ik hem ook weer terug via de mail.