Gelukkig kon ik terecht bij de smartphone reparatie zaak in Hoorn

Je kunt het je het haast niet meer voorstellen wat je vandaag de dag nog moet doen als je smartphone het niet meer doet. Net als ik zullen er velen zijn die de agenda en alle gegevens waar je zuinig op wilt zijn allemaal in de smartphone heeft staan. Toen ik mijn mobiel niet meer aankreeg toen ik deze niets vermoedend uit mijn tas haalde in de pauze van mijn werk, raakte ik best in paniek. Snel deed ik de lader aan mijn telefoon maar ook toen gebeurde er helemaal niets. Mijn collega kwam naar mij toe, en na dat zij hier eens naar heeft gekeken, attendeerde zij mij op, smartphone reparatie Hoorn. Direct ben ik eens naar deze site gegaan en ik kreeg hier al snel een hoopvol gevoel bij. Ik heb via het contact formulier op deze site direct mijn bericht achter kunnen laten met de vraag of ik na mijn werkdag even langs kon komen.

Gelukkig was mijn smartphone nog te repareren

 

Al snel kreeg ik een reactie terug en kon ik uit mijn werk direct met mij smartphone naar hen toe gaan. Ik was zo bang dat mijn gegevens verloren zou raken, maar op de een of andere manier kwam er na een half uur een vriendelijke man naar mij toe met mijn mobiel die het weer helemaal deed. Ik was zo erg blij dat ik deze ongelofelijk goede tip die ik van een collega kreeg echt op mijn site moest achter laten. thuis heb ik direct een back-up gemaakt van al mijn gegevens. Hopelijk gebeurd mij dit niet nog eens, maar in dat geval weet ik nu het juiste adres te vinden waar je naar toe kunt gaan zonder dat je bang hoeft te zijn je gegevens kwijt te zijn of een andere telefoon moet kopen.