Geweldige American factoring dienst

logo

fq-screen-kredietcheckIn het begin was ik niet zo bekend met de term factoring en al helemaal niet met American factoring. Pas toen ik op zoek was naar een manier voor extern debiteurenbeheer kwam ik deze term tegen. Toen ik er achter kwam wat dit precies inhield was ik hier heel erg geïnteresseerd door.

Minder zorgen

Het concept van American factoring houdt in dat een bedrijf zijn factuur kan verkopen aan een bedrijf dat achter de factuur aangaat. Een finqle_profile_view-1klein percentage van het bedrag wordt ingehouden en de rest wordt overgemaakt naar het bedrijf dat de factuur heeft verkocht.

Zo kan een bedrijf zelf bepalen welke facturen verkocht worden aan een extern bedrijf. Op deze manier zorg je voor een extern debiteurenbeheer, waardoor je wel zeker weet dat je het bedrag betaald krijg en je verder geen omkijk meer hebt naar deze debiteuren.

Toen ik dit hoorde wist ik zeker dat dit iets zou gaan zijn voor mijn bedrijf. Als ondernemer is een niet betalende klant het meest vervelende wat je kan overkomen. Het debiteuren beheer van mijn bedrijf verliep niet altijd even soepel en daarom heb ik besloten om dit extern te laten doen.

De American factoring dienst van Finqle vind ik persoonlijk het fijnst. Via een website kan ik heel makkelijk facturen indienen en zo kan ik ook snel zien of deze wel of niet goedgekeurd zijn.

Sinds ik van dit bedrijf af weet hebben wij al een groot deel van de facturen uitbesteed. Voor mij en mijn bedrijf betekent dit meer zekerheid!