Gezocht en gevonden: loopbaanadviseur in Amsterdam

loopbaanadviseur Amsterdam

loopbaanadviseur AmsterdamEen loopbaanadviseur Amsterdam was niet moeilijk te vinden. Wel was het een beetje lastig om er eentje te vinden die bij mij past, maar gelukkig heb ik die inmiddels gevonden. Ik vond het altijd erg lastig om beslissingen te maken gebaseerd op wat ik nu echt zelf wil. Vaak koos ik dingen waarvan ik dacht dat anderen dit de meest logische keuze voor mij zouden vinden. Nu ik een aantal gesprekken heb gehad, weet ik dat dit niet de juiste manier is om je leven in te delen. Ik ben dan ook hard op weg om te proberen dit te veranderen.

Gevonden!loopbaanadviseur Amsterdam

Ik had een loopbaanadviseur in Amsterdam nodig omdat ik begonnen was met een studie waarvan ik op voorhand al wist dat ik het niet leuk ging vinden. Toen ik eenmaal begonnen was, was het alleen maar erger dan ik had verwacht. Ik werd ongelukkig en toen ging het alleen nog maar slechter met mijn opleiding. Toen ik rond ging vragen kwam ik erachter dat een van mijn beste vrienden bij dezelfde adviseur heeft gezeten en dat het hem destijds ook heel erg heeft geholpen.

Mijn advies

Het was voor mij best een drempel die ik over moest, het voelde namelijk een beetje als falen. Geloof me, dat is het totaal niet, het is juist erg dapper als je hulp probeert te zoeken om je leven te beteren. Daarom wil ik iedereen aanraden om de stap gewoon te nemen als je twijfelt, je zult zien dat je er alleen maar beter uit komt!