Hier kwam ik op het idee om muurstickers te gebruiken

Graag wil ik iets delen op mijn blog dat gaat over muurstickers. Om wat meer aan de uitstraling te doen bij mij op de zaak, heb ik besloten om de boel eens flink aan te pakken. Een uitgebreide schoonmaak was wel op zijn plaats maar ook mocht er wek een frisse kleur door het pand heen. En dat is gelukt, mooie aardetinten geven het pand een erg fijne en warm gevoel. Omdat er zo hier en daar toch nog iets ontbrak wilde ik een mooi schilderij gaan bestellen en hiervoor ben ik eens op internet gaan kijken, het idee van een een schilderij werd eigenlijk anders toen ik op de site van plakhetzelf.nl kwam. Hier kon ik zien dat je ook voor de zakelijke ideeën prima terecht kunt, en toen heb ik er direct een collega bij gehaald om dit idee te laten zien. Zij was al net zo enthousiast als ik hierover, en daarom ben ik direct gaan bestellen.

Ik ben zeer tevreden met dit idee

Twee muurstickers heb ik besteld, en toen deze binnen waren was ik erg benieuwd of het plakken daadwerkelijk zo eenvoudig gaat als wat op de site beschreven staat. En geloof het of niet, de stickers zaten er beide in een mum van tijd op. De kwaliteit is echt erg goed en de sfeer die ik hiermee hoopte te bereiken is erg prettig nu. Ik ben erg blij dat ik niet heb gekozen voor een schilderij maar een mooie sticker van deze firma.