Hoe maak je een Flip PDF?

Een flip PDF is niet meer weg te denken op een professionele website! Een PDF is een prachtig document om te verdelen en te versturen naar uw collega’s en klanten maar het zou toch fantastisch zijn als u uw PDF op uw website kan plaatsen zodat iedereen kan zien wat u verkoopt of aanbied? Bij Digitaal Publiceren hebben zij dit voor u uitgevonden! Door middel van een flip PDF kunt u op een professionele manier uw PDF document op uw website plaatsen en bladert u er als het ware doorheen! Wat een uitvinding! Een flip PDF van Digitaal Publiceren biedt u de ideale oplossing aan! Door gebruik te maken van een flip PDF creëert u een bladerbare beleving op uw website! De mogelijkheden bij Digitaal Publiceren zijn eindeloos! Wilt u bepaalde links toevoegen aan uw flip PDF? Dit is geen enkel probleem. Zelf de inhoudsopgave van uw PDF bestand word overgenomen in een flip PDF.

flip pdf

Verschillende mogelijkheden flip PDF

Bij Digitaal Publiceren bieden zij u verschillende mogelijkheden aan voor het samenstellen van een flip PDF. Zo kunt u een flip PDF nóg meer in de picture zetten door een video toe te voegen of door een inhoudsopgave mee te laten draaien in een flip PDF. U kunt gebruik maken van Youtube video’s of Vimeo. De mogelijkheden voor het toevoegen van een filmpje en beeldmateriaal is erg gemakkelijk. Heeft u bepaalde links die u wilt delen met uw klanten of geïnteresseerden? Digitaal Publiceren regelt dit voor u! Zo kunt u ook een online folder creëren met een flip PDF van Digitaal Publiceren.

Flip PDF van Digitaal Publiceren

flip pdf

Door gebruik te maken van een flip PDF van Digitaal Publiceren geeft u een extra touche aan uw website. U kunt uw klanten en geïnteresseerden beter bereiken en zij krijgen een duidelijk beeld van wat u aanbied. Digitaal Publiceren is een betrouwbare en betaalbare partner voor het maken van uw online publicaties. Zij staan bekend om hun eenmalige prijs voor het maken van een flip PDF. U levert gemakkelijk een platte PDF document aan en Digitaal Publiceren creëert voor u een hele andere, sfeervolle en prachtige flip PDF. De bladerbare publicaties worden volledig reclamevrij opgeleverd. U heeft al een flip PDF vanaf 60,-. U zit ergens aan vast! Geen vervelende contracten of abonnementen. Digitaal Publiceren neemt volledig uw huisstijl over. Uw flip PDF word zowel op uw server geplaatst als op de eigen webomgeving van Digitaal Publiceren. Uw bladerbare PDF in HTML 5. Zo functioneert uw PDF ook op smartphones en tablets!