IJskoude kwaliteit met doming stickers

Doming labels combineren geweldig met een metalen ondergrond. Het bestellen van deze stickers is een professionele keuze voor hoge kwaliteit. 3D doming wordt dan ook veel toegepast op auto’s, koelkasten, computers en printers, ziekenhuisapparatuur, zonwering en allerlei gereedschappen. Dat kan omdat de stickers gehard zijn en kwaliteit blijven uitstralen onder zware omstandigheden zoals wisselende temperaturen en urenlang direct zonlicht. Het verdikte harslaagje maakt de stickers eenvoudig te pakken, en de glossy afwerking zorgt ervoor dat vuil geen invloed heeft op de kleuren. De permanente kleefkracht is ook een veelgehoord argument om deze iets luxere stickers te bestellen.

logo_QDENTIFY_green-01

Maatwerk in 3d doming
Doming labels zijn leverbaar met een witte ondergrond of transparant. Het ontwerp kan in full colour worden uitgevoerd, en krijgt met het bolle glossy laagje een afwerking die past bij een luxe product. Ook in een kleine oplage zijn doming labels bij ons te bestellen, want we begrijpen als geen ander dat zulke labels iets exclusiefs zijn. Wil je zeefdruk toepassen? Daarvoor hebben we ook de mogelijkheden in huis. Onze technisch hoogwaardige apparatuur is in staat labels en etiketten per stuk of in veelvouden te leveren. We geven je wat het beste bij je past, maar altijd in hoge kwaliteit.

 

Dromen van doming
Het is niet overdreven om te stellen dat je bij ons de labels uit je dromen kunt bestellen. Klanten verzekeren ons dat de kwaliteit van hun doming labels de verwachtingen verre overtreft. Het bolle harslaagje laat elk logo er professioneel uitzien. Of het nu om een automerk of het logo van de voetbalvereniging gaat, het oogt glossy en strak in een 3d uitvoering. Zulke etiketten wil iedereen wel bestellen. Dus droom je van een exclusieve luxe productlijn? Dan moet je de speciale labels bestellen. Die zijn ongeëvenaard in helderheid en kleur en het effect blijft jarenlang mooi. Het is één van de beste stickers die we in huis hebben. En we horen graag welke etiketten je wilt laten drukken, want wij van Qdentify regelen het graag.