Kennen jullie het incassobureau no cure no pay van Bill al?

billincasso.nl

billincasso.nlEen mede ondernemer zat vorige maand met een vervelend probleem. Hij had namelijk twee klanten die niet wilden betalen. Ondanks meerdere telefonische contacten bleven de betalingen uit. Zij zeiden steeds dat zij aan het eind van de week zouden betalen, echter gebeurde dit steeds niet. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit erg vervelend is, vooral ook omdat er grote bedragen mee gemoeid waren.

Hierdoor had deze ondernemer geen keuze en schakelde hij een incassobureau is. De naam van dit bureau is trouwens Bill Incasso, deze naam moet je zeker onthouden. Volgens hem is dit zeker een aanrader! In het verleden heb ik zelf ook als een gebruik gemaakt van eenĀ incassobureau no cure no pay dus ik wist wel ongeveer hoe het allemaal te werk ging. Echter is dit bedrijf gespecialiseerd om jouw geld op korte termijn terug te krijgen. Buiten het feit dat zij veel ervaring hebben zijn ze ook nog eens voordeliger als andere bureaus.

Volgens hem dus een echte aanrader

incassobureau no cure no pay

Het duurde in total drie dagen voordat hij zijn geld terug kreeg. Iets wat naar mijn mening zeer snel is. Vooral ook omdat de factuurbedragen erg hoog waren. Omdat zijn ondernemer erg groot en winstgevend is, kwam hij door deze wanbetalers niet in de problemen. Echter was dit natuurlijk wel een probleem dat opgelost moest worden.

factuurIk kan me goed voorstellen dat kleine bedrijven dit niet kunnen. Wanneer zij klanten hebben die niet betalen kunnen zij op ten duur zelf misschien niet meer hun hoofd boven water houden. Mijn advies aan jullie is dan ook om niet te lang te wachten voordat je een incasso inschakelt. Wanneer klanten niet betalen moet je even contact opnemen met incassobureau no cure no pay van Bill.