Lovende reacties van mijn collega’s dankzij Promotie

Promotie

PromotieErg dankbaar, dat waren de collega’s die op mijn afdeling werken. Voor mijn collega’s had ik voor de afsluiting van het jaar waarin we veel doelstellingen hebben bereikt een leuk cadeau weten te kopen. Dit cadeau kocht ik op een site, namelijk Promotie, waar ik al wel eens eerder cadeau’s heb gekocht. Ik keerde weer terug bij Promotie omdat de cadeau’s die ik daar koop altijd origineel zijn. Ook zijn de reacties van de mensen die de cadeaus ontvangen altijd erg lovend. Dat doet me veel goeds.

Hebben veel doelstellingen behaald

 

De reden waarom ik cadeau’s voor mijn collega’s ging kopen is omdat we op de afdeling, waar ik leidinggevende ben, veel doelstellingen hebben gehaald afgelopen jaar. Toen het einde in zicht kwam kon ik er niet aan ontkomen om mijn collega’s te bedanken. En alleen een bedankje of een glaasje champagne vond ik niet goed genoeg. Ik kocht daarom voor iedereen een goede fles wijn met daarbij een uitgebreide wijndoos met alles erop en eraan. Deze wijndozen waren natuurlijk van de eerder genoemde site Promotie.

Promotie

Ik kon zien dat ze verrast waren

 

Toen ik met de cadeau’s kwam aanzetten op de afdeling, waren de reacties goed te zien op de gezichten van mijn collega’s. Ze waren erg blij, kon ik zien. Toen ze allemaal de doos uitpakte waren de gezichtsuitdrukkingen nog duidelijker te zien op de gezichten van mijn collega’s. Daarna kreeg ik een hele boel bedankjes en blije reacties. Ik heb toen ook even kort een woordje gedaan met reden van de gift van het cadeau. Als we aankomend jaar weer de doelstellingen behalen weet ik zeker dat ik volgend jaar weer wat cadeaus koop bij Promotie. Dit omdat iedereen er hartstikke blij mee was en omdat de bedankjes me veel goeds deden.