Maak gebruik van alarmbeveiliging

Beveiliging

Sinds enkele dagen hebben wij alarmbeveiliging op het pand zitten. Na de zoveelste inbraak was ik er klaar mee en ben een oplossing gaan zoeken. Het liefst is wat ervoor zou zorgen dat er geen ongewenste mensen meer het pand binnen kunnen komen. Alleen zou ik er dan voor moeten zorgen dat er geen ramen noch deuren meer zijn, wellicht dat het zou werken. Natuurlijk is dat niet mogelijk, hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een ander werkende oplossing.

Beveiliging

Succesvol gezocht op het internet

Uiteindelijk ben ik online gaan zoeken naar een systeem wat werkt bij ons. Het belangrijkste is toch om ervoor te zorgen dat er meerdere mensen deze alarmbeveiliging uit kunnen zetten. Ikzelf ben namelijk niet iedere dag op kantoor. Zo ben ik terecht gekomen op de website van beveiligingzaak.nl. Eenvoudige website waar je alles duidelijk en overzichtelijk kunt zien. Nadat ik de kosten had gezien die dit bedrijf hanteert was ik verkocht. Zodoende ben ik hier gaan bestellen in de  hoop dat ik het spoedig in huis krijg. Uiteraard moet ik het wel even uitzoeken hoe dat dit werkt. Al zal dit niet lastig zijn natuurlijk. Nu maar hopen dat dit de inbrekers afschrikt en ik onbezorgd in de ochtend naar het kantoor toe kan gaan. Mijn bestelling had ik trouwens de volgende dag al in ontvangst mogen nemen!

 

Beveiliging

Geef een reactie