Meedenken met mijn bedrijf: draagarmstellingen

prod-image-3 (1)Meedenken met mijn bedrijf: draagarmstellingen

Ik onderhoud al zo’n vijf jaar een bedrijf in lampen, en dan met name tl-buizen. Dit zijn voor mij de ideale types lampen, omdat je ze makkelijk kunt aanpassen aan de wensen van de klanten. Zo kan ik ze op verzoek aanpassen op kleur, hardheid of zachtheid van het licht, da’s maar net hoe de klant het wenst op zijn werkvloer natuurlijk, en natuurlijk in maat. We kunnen de tl-buizen op maat maken voor de klanten die we hebben, en zoiets biedt geen andere handelaar in Nederland aan en ik ben er dus een unicum mee. Zo zie je dat ook veel mensen die zelf een huis ontwerpen ons ook goed weten te vinden. Die huizen hebben vaak afwijkende maten van de gewone honderd in een stuk geproduceerde huizen. Voor die speciale huizen krijgen we vaak opdrachten voor de tl-lampen met afwijkende maten, en die kunnen we tot nu toe altijd nog gewoon verwerken. Mijn vriendin heeft zich onlangs aangesloten bij het bedrijf, haar achtergrond ligt in ‘t administratieve en dus kan zij me op verschillende terreinen goed aanvullen. Bovendien vindt zij karweitjes leuk waar ik persoonlijk heel goed zonder kan, en dus vullen we elkaar ook op die manier goed aan. Bovendien geeft haar assistentie mij meer tijd om meer tijd te besteden aan mijn eigen dingen die echt met de productie van de lampen te maken hebben, die ik natuurlijk het leukst vind om te doen en waar ik nota bene, laten we wel wezen, het geld mee moet verdienen. Een tijdje terug kwam ze met het idee draagarmstellingen te installeren in mijn magazijn. Ik had persoonlijk nog niet echt nagedacht over een goed systeem in mijn magazijn en vond het direct wel een goed idee. Die draagarmstellingen vangen de lampen namelijk heel goed op, leggen er geen druk op, maar houden ze wel goed bewaard. Het gebruiken van de draagarmstellingen is eigenlijk de beste manier van het opslaan van dit soort producten en daarom heb ik het advies van mijn vriendin ook gelijk overgenomen en ben ik overgegaan naar de draagarmstellingen. Ik vind het zo leuk dat zij meedenkt met dit bedrijf, dat toont aan dat ze er echt onderdeel van is.