Met G4S Safety Solutions altijd en overal veiligheid kunnen bieden

Als eigenaar van een onderneming en daarmee een (bedrijfs)pand, is het belangrijk dat je de veiligheid van iedereen in je gebouw kunt waarborgen. Hierbij moet je er aan denken dat je veiligheidsrisico’s zo goed mogelijk weet te voorkomen en dat, mocht er alsnog een gevaarlijke situatie ontstaan, je deze goed en snel uit de weg kunt ruimen. Bij G4S Safety Solutions kun je ervoor zorgen dat deze punten in orde zijn en dat je op een professionele en efficiënte wijze kan handelen wanneer dit nodig is. Bij elk punt waar je aan moet denken voor je veiligheid kan je bij G4S Safety Solutions terecht.

Analyses en plannen

Het grootste en belangrijkste onderdeel van G4S Safety Solutions is dat je hulp krijgt in wat je in het geval van calamiteiten moet doen. Samen met een veiligheidsexpert van G4S wordt er een analyse gemaakt van je pand, om zo veiligheidsrisico’s te kunnen detecteren en voor zover mogelijk te verwijderen. Hoe veiliger de werkplek, hoe minder kans op ongevallen. Toch kan er alsnog een gevaarlijke situatie ontstaan, en daarom kan je G4S Safety Solutions ook laten helpen met het opstellen van belangrijke plannen. Wat moet je doen om de veiligheid te garanderen tijdens een bouwproject? Hoe moet je handelen wanneer iemand een letsel heeft opgelopen? En hoe verlaat je zo snel en veilig mogelijk het pand als er brand is uitgebroken? Voor al deze dingen zijn speciale plannen op te stellen, zodat het duidelijk is wat er in geval van nood gedaan moet worden.

Uitgebreid assortiment

Voor specifieke veiligheidsrisico’s heb je meer dan alleen kennis nodig. Je moet ook kunnen handelen met speciale apparaatjes en andere voorwerpen om een calamiteit de baas te zijn en de veiligheid te kunnen garanderen. Ook hier heeft G4S Safety Solutions aan gedacht door een breed assortiment aan handige voorwerpen tot je beschikking te hebben. Denk hierbij aan gasdetectors, valbeveiliging, ademapparaten en nog veel meer om een gevaarlijke situatie weer onder controle te krijgen. Alles waar je aan moet denken om veilig op locatie te kunnen zijn kan je realiseren bij G4S Safety Solutions.