Online Bitcoin kopen bij Bitvavo

Wil je vandaag in Bitcoins investeren? De afgelopen maanden heeft de Bitcoin koers een stijgende lijn laten zien. Zoals eerder al vermeld zijn we van 400 begin dit jaar naar nu ruim €9000,- gegaan. Wat wel opvallend is aan de bitcoin prijslijn is dat deze ontzettend fluctueert. Het kan maar zo zijn dat de koers van €9000 in één nacht wel €1000,- zakt.

Ik raad je ook aan om Bitcoins bij Bitvavo te kopen. Waarom? Bitvavo beschermt haar rekeninghouders ook voor een mogelijk faillissement. Om dit mogelijk te maken is er een stichting opgezet: Stichting Bitvavo Payments.

Alle valuta transacties en het totaal beheerde vermogen worden geregeld door deze derde partij en niet door de onderneming, Bitvavo B.V., zelf. Deze doordachte opzet maakt van Bitvavo een vertrouwde partij. Bitvavo is betrouwbaar en veilig.

Transactiekosten voor het kopen van BitcoinsOp transacties met Bitcoin rekent Bitvavo 1,5% commissie. Op overige transacties 2,5%. Bij andere aanbieders wordt dit verwerkt in de koersprijs, maar Bitvavo vertelt eerlijk hoeveel ze zelf verdienen. Onder de streep zijn ze tevens vaak goedkoper dan de meeste andere exchanges, waaronder Litebit.

Handelscommissie
Bitcoin 1,5%
Altcoins 2,5%

Er worden geen extra kosten gerekend voor het storten van euro’s en digitale valuta. Opnames van bijvoorbeeld euro tegoeden naar uw bankrekening zijn dus geheel gratis. Bitcoin kopen doe je dus daarom altijd bij Bitvavo.com.