Online software van boekhouder nabij Arnhem voor ondernemers

Belastingen

Voor ondernemers kan de hulp van een boekhouder nabij Arnhem zeer wenselijk zijn. Het is niet alleen belangrijk om bijvoorbeeld de belastingaangifte tijdig in te dienen, ook kan een boekhouder nabij Arnhem hulp bieden bij het inzichtelijk maken van je bedrijfsresultaten. Zo weet je precies, op welke punten je organisatie verbeterd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van nieuwe marketingcampagnes voor het winnen van nieuwe klanten, het in kaart brengen van de grootste kostenposten om specifieke besparingen door te voeren, enzovoorts. Tegenwoordig hoef je voor het bijhouden van een boekhouding niet naar een fysieke boekhouder. Er zijn verschillende tools op internet te vinden, die je hierbij kunnen helpen.

boekhouder nabij Arnhem

Tool van een boekhouder nabij Arnhem

Een van deze online tools is het systeem van Den Hartog & Hoogveld. Dit systeem is zowel geschikt voor een ZZP’er, als voor een MKB’er. In het systeem vind je een bijzonder handige management monitor, waarin je alle resultaten kunt bekijken. Denk aan de omzet en winst, de openstaande posten, de in- en verkopen van je organisatie, enzovoorts. Ook kun je online direct facturen sturen naar klanten. Op het moment dat een klant de openstaande factuur niet tijdig betaalt, kun je de klant een herinnering toesturen. Het overzicht wat deze management monitor je biedt, is ontzettend fijn.

Administratie

Archiveren van bonnen en inkomende facturen

Naast de mogelijkheid om zelf facturen naar klanten te sturen, kun je ook je eigen inkomende facturen in het systeem archiveren. Zo kun je deze altijd en overal inzien, zonder bang te hoeven zijn dat ze zoek raken. Ook prettig is de mogelijkheid om bonnetjes in te scannen en in het systeem te bewaren. Wie is er immers niet al eens een bonnetje verloren? Voor het invullen van de belastingaangifte is het belangrijk om deze bonnen te bewaren. Het systeem van Den Hartog & Hoogveld helpt je hierbij!

Geef een reactie