Op maat gemaakte Ovale tafel

Ovale tafel

Een tijdje geleden hebben wij een enorme verbouwing gehad in ons tuincentrum. We hebben een groot verblijf laten bouwen waar iedereen heerlijk kan ontbijten en lunchen. We zijn hier een half jaar mee bezig geweest om de kavel te bouwen. Toen het eenmaal stond kwam het leukste en belangrijkste deel aanbod, namelijk het interieur. We hebben hier lang over nagedacht welke stijl we wilden handteren in onze ontbijt en lunchroom. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op een moderne en landelijke uitstraling.

Ovale tafel

Verschillende tafels

Het belangrijkste en moeilijkste gedeelte vonden wij een geschikte tafel vinden die tegen een stootje kan en er natuurlijk mooi uit ziet. We zaten erg te twijfelen of we een rechthoekige tafel, ovale tafel of een rechthoekige tafel wilde. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op verschillende soorten tafels. Dit hebben we gedaan omdat het hierdoor erg speels wordt in het interieur.

Kwaliteit

De ovale tafel hebben we van de website robbranddesign.nl ze zijn niet goedkoop maar als je eenmaal die tafel ziet staan ben je gelijk verkocht. De ruimte ziet er gelijk erg netjes uit en je kan deze tafel in elk interieur kwijt. Ook is deze tafel tijdloos en dat is erg gunstig. De ovale tafel is gemaakt van roestvrijstaal en je kan verschillende soorten materialen kiezen als tafelblad. De kwaliteit van de andere tafels zijn overduidelijk minder dan die van de ovale tafel. We zijn zeker van plan om meer van deze tafels te laten maken. De kleur van het tafelblad komt precies terug in het behang. Hierdoor ziet het er echt als een geheel uit.