Opzoek naar een coaching management

coaching management

Voor mijzelf ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die aan coaching management doet. Zo kwam ik terecht bij Dekkers Development. Deze onderneming is opgericht door Truus Dekkers en bestaat al vanaf negentien negen en negentig. Zo las ik op de website van dit bedrijf dat zij haar eigen leiderschapsmodel heeft ontwikkeld die gaat over het schakelen tussen harde en zachte kwaliteiten in jouw werk. Zo kwam haar boek uit, Succesvol Coachend Leidinggeven, en een leiderschapstest uit voort. Zo is deze onderneming van mening dat en dit zijn haar eigen woorden:

“Ik kan niet anders dan mijn eigen pad ontwikkelen, waarbij het persoonlijke en het werk voor mij vaak samenvallen. Mijn visie over groeien en ontwikkelen draag ik heel graag over.”

 coaching management

Mensen ontwikkelen verschillende kwaliteiten

Bij de coaching management is de ontwikkeling van leiderschap van managers en professionals bij hen voorop. Zo is het dan mensen hun eigen verschillende kwaliteiten ontwikkelen waardoor andere onbenut of minder ontwikkeld worden. Zo worden er nieuwe kwaliteiten ontwikkeld om effectieve en succesvoller en meer balans tussen harde en zachte kwaliteiten te krijgen. Dit leer je dan ook allemaal bij Dekkers Development. Kijk anders eens op de website van deze onderneming voor meer informatie.