Opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Huizen

Voor mijn kantoor ben ik opzoek gegaan op het internet naar schoonmaakbedrijf Huizen. Zo kwam ik al snel uit op de website van B&S Service. Deze onderneming heeft al aardig wat jaren ervaring in de omgeving van Almere. Dit was precies wat ik zocht voor mijn kantoor en maakte daarom ook een afspraak met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker van deze onderneming kwam bij mij op kantoor en we bespraken de werkzaamheden en de kosten daarvan. Deze kosten vielen mij honderd procent mee en besloot dan ook om gebruik te maken van hen diensten.

schoonmaakbedrijf Huizen

Twee keer per week twee uur

De schoonmaakbedrijf nabij Huizen, komt twee keer per week twee uur schoonmaken op mijn kantoor. Deze medewerkster is zeer goed en betrouwbaar en ik zou niks anders meer willen. Ook mijn personeel is erg te spreken over de schone werkplek die zij nu hebben. Alles wordt zeer grondig schoongemaakt en alles ruikt daarna weer lekker fris. Daarom kon ik deze aanrader jullie niet onthouden en daarom schrijf ik hem dan ook op deze blog. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf en je begrijp wat ik bedoel. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.