scios scope 8 inspectie

Voor bedrijven zijn technische installaties erg belangrijk. Deze worden met regelmaat getest en deze test word ook wel een scios scope 8 inspectie genoemd. Tijdens deze inspectie worden een aantal punten getest. Aan deze punten moeten worden voldaan. Binnen twee weken krijg je een rapport waarin alle punten worden vernoemd. Dit rapport is erg uitgebreid. Alle eventuele gebreken aan je installatie maar ook de oplossingen worden genoemd.inspectie

ITS inspecties streeft naar duurzame relaties met hun opdrachtgevers. Na de inspectie kijken ze samen met je hoe je jouw onderhoud en beheer het beste kan vormgeven. ITS Inspecties kan iedereen ondersteunen in het beheer en onderhoud van eenieder ze installatie. Dit doen zij door middel van onderhoudsplannen op te stellen of de begeleiding van nieuwbouw of verbouwprojecten. Daarnaast bieden zij het complete onderhoud aan uw installatie op zich te nemen. Zij worden dan verantwoordelijk voor uw installatie en heeft u er helemaal geen omkijken meer aan.

 

Informatie

Op de website vind je veel informatie over de inspectie die worden aangeboden door ITS inspecties. Mocht je hier informatie over willen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. De scios scope 8 is ontzettend belangrijk. Als dit niet in orde is kan er een groot probleem ontstaan. Gelukkig verhelpen zij dit of ondersteunen zij waar nodig.