Speciale opdracht voor openslaande garagedeuren

ovhMocht je op zoek zijn naar openslaande garagedeuren, dan heb ik een goede tip voor je, die ik zeker ter harte zou nemen. Ik ben hiervoor namelijk zelf in zee gegaan met het bedrijf Different Doors en dat is bijzonder goed bevallen. De openslaande garagedeuren die ik er bestelde, werden voor mij volledig op maat uitgevoerd en bovendien zijn ze kwalitatief erg goed en zijn ze volledig voorzien van de nieuwste technieken om inbrekers te weren.

Prachtig resultaat van de deuren

 

Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf, dat me in alle facetten bij stond. Natuurlijk had ik een bijzondere opdracht voor ze, die zij misschien ook niet elke dag zullen tegenkomen. Een poos geleden heb ik namelijk een oude loods betrokken, die ik nu stukje bij beetje aan het ombouwen ben tot woning. Al jaren was ik aan het zoeken naar een huis dat bij mijn wensen zou passen maar in elk huis dat ik bezocht voelde ik mij opgesloten, miste ik het om die ruimte om me heen te kunnen hebben. Voor het eerst had ik het gevoel thuis te komen toen ik bij wijze van experiment deze loods dan maar bezocht, echt een rare gewaarwording – temeer omdat de loods toen echt nog geen gezicht was, bijzonder rommelig en met beslagen ramen en dergelijke. Wat een verschil het kan maken er met de bezem doorheen te gaan en enkele spullen te vervangen, zoals de deuren. Die garagedeuren, aan de zijkant van de loods, waren wel echt aan vervanging toe, want ze zouden te nooit en te nimmer inbrekers buiten de deur weten te houden. En toch wilde ik ze houden omdat dit het ruime karakter van de loods bepaalde. Wat ben ik blij dat ik Different Doors ingeschakeld heb voor deze openslaande deuren want ze hebben prachtig resultaat geleverd.

klanttevredenheid garantie