Speeltuin aanleggen voor de ontwikkeling van de leefomgeving en de kinderen

Een speeltuin aanleggen is een investering in de ontwikkeling van kinderen en de leefomgeving. Want buitenspelen in een groene omgeving maakt kinderen slimmer, socialer en sterker. Een plek waar groen is en ruimte om te spelen is bovendien een verrijking van de omgeving. BTL Realisatie heeft als doel speeltuinen aan te leggen in openbare ruimtes die kinderen uitdagen om buiten te spelen en te bewegen in een zo groen mogelijke omgeving.

Een speeltuin aanleggen van ontwerp tot aanleg

BTL realisatie kan hier in de ontwikkeling van een een speeltuin op diverse wijze een rol spelen. Als uitvoerder van een project zal eerst een grondige inventarisatie plaatsvinden. Wat is de wens van gemeente en vooral van de kinderen? Wat zijn de mogelijkheden? Hiervoor wordt nauw samengewerkt tussen BTL realisatie en BTL advies. In het proces van ontwerp naar aanleg kan BTL realisatie de volledige uitvoering op zich nemen. Hierbij voldoet het ontwerp en de uitvoering aan de veiligheidsvoorschriften van de warenwet Attractie- en Speeltoestellen (WAS). BTL Realisatie gaat voor een groene speeltuin die voor alle kinderen toegankelijk is om te spelen.

Het beheer en onderhoud van speelterreinen in goede handen bij BTL Realisatie

Verder kan na realisatie ook het onderhoud en controle van de speeltuinen door BTL worden uitgevoerd. Kleine reparaties worden met de controle meteen uitgevoerd, bij grote mankementen wordt meteen actie ondernomen om de veiligheid te waarborgen. Naast een speeltuin aanleggen in een openbare ruimte worden deze door BTL Realisatie ook onderhouden en aangelegd bij onderwijsinstellingen, recreatieterreinen en sportparken.