Vertaalbureau Den Bosch staat voor het leveren van kwaliteit

Vertaalbureau Den Bosch

Vertaalbureau Den Bosch heeft ons uitstekend geholpen met de teksten de wij op onze website vertaald wilde hebben in het Italiaans. Omdat wij diensten leveren in Italië en de taal goed spreken is het in geschrift niet altijd foutloos. Omdat wij onze website eigenlijk ook in het Italiaans willen aanbieden, moet dit foutloos zijn geschreven. Hiervoor hebben wij dit bureau ingeschakeld en nu wij de complimenten ontvangen van onze Italiaanse klanten weet ik met nog meer zekerheid dat je op de diensten van dit bedrijf kunt vertrouwen. Tevens bracht mij dit op een idee om mijn complimenten achter te laten voor de lezer van dit blog. 

Vertaalbureau Den Bosch

Zoals al op de website wordt aangegeven is hier niets teveel gevraagd

Het vertaalbureau uit Den Bosch werkt volgens afspraak en dit betekend een duidelijke communicatie. Dit betekent dus ook dat zij luisteren naar wat de klant wil en hoe de klant het wil. Wij hadden nogal wat aanmerkingen omtrent de voorbeeldteksten alvorens de vertaling moest worden uitgevoerd. Ook deze zijn volledig aangepast zowel in het Nederlands als in het Italiaans. Hierdoor weten wij dat wij vanaf nu op een professionele manier ons bedrijf via de website goed kunnen presenteren. Het tweetalige publiek kan op een prettige manier informatie vinden dat naar juistheid is geschreven. 

Wanneer wij hulp nodig hebben bij het maken, herschrijven of nalezen van een tekst? Dan zullen wij zeker gebruik maken van de kwaliteit en de kennis die dit bureau te bieden heeft. Kortom, neem zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Vertaalbureau Den Bosch