Waarom een warmteverliesberekening laten maken

Warmteverliesberekening

Als je een warmteverliesberekeningen wil laten uitvoeren kan je dat laten doen door het bedrijf CVD Klimatisering. Maar waarom zou je een transmissieberekening willen laten uitvoeren. Dit berekent de luchthoeveelheid als er verwarmd wordt met lucht. Ook kan je een transmissie laten maken voor zoals:

  •  Jij een c.v.-installatie wilt laten tekenen. Een transmissie is dan nodig om de juiste materialen te kunnen selecteren. Hierbij kunt je dan denken aan vloerverwarming, convectoren en radiatoren.
  •         Jij een eerdere transmissieberekening heeft laten maken die niet volgens de geldende normen is uitgevoerd. Je kunt bij ons een zogenaamde second-opinion laten maken.
  •         Jij de installatie van een warmtepomp overweegt. Door een juiste berekening kunt je een kleiner type pomp selecteren waarmee jij behoorlijk op de investeringskosten kunt besparen.

Warmteverliesberekening

Weten hoeveel warmte er onnodig verloren gaat

Als je een warmteverliesberekening laat maken, kom je te weten hoeveel warmte er onnodig verloren gaat. CVD Klimatisering maken jaarlijks een groot aantal transmissie berekeningen voor zowel woningen, utiliteitsgebouwen en hoge ruimten. Een remissie wordt vaak gevraagd om een juiste keuze te maken voor een radiator of andere verwarmingselementen. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie. Het zal voor jouw onderneming of woning een grote verandering zijn.