Waarom ik bij VDH Safes een kluis op maat liet maken

Bij VDH Safes heb ik vorig jaar een kluis op maat laten maken. Ik had verwacht dat dit een stuk duurder zou zijn dan het was. Het was voor mij ook nieuw. Bij een kluis denk ik voor particulieren niet snel aan maatwerk. Omdat ik toch wel blij ben dit gedaan te hebben, schrijf ik dit bericht. Wie weet, er zullen altijd mensen zijn met dezelfde behoefte als ik.

Waarom een kluis?

Ik wilde afgelopen jaar een kluis. Dit was om fotoboeken en papieren van mijn overleden opa en oma te bewaren. Deze hebben misschien niet zoveel waarde voor andere mensen, maar voor mij zijn de goud waard. Daarnaast had ik ook hun trouwringen en nog wat andere sieraden. Ik wilde dus graag een kluis met een apart vakje voor deze zaken, maar dit bleek moeilijker dan ik dacht.

Op maat gemaakt

Bij dit bedrijf was het geen enkel probleem. Samen tekenden we de kluis zoals die het meest aansloot bij mijn wensen. Voor ik het wist was die klaar en had ik een mooie, op maat gemaakte kluis thuis staan. Deze is ook van materialen gemaakt die pasten bij wat erin zat, en waartegen ze beschermd moeten worden.

Lang verhaal kort

Iedereen die een kluis zoekt heeft een idee wat hij erin moet bewaren. En elk type voorwerp vraagt weer om andere bescherming. Om er zeker van te zijn dat jouw spullen goed beschermd worden, raad ik ten zeerste aan je kluis speciaal hiervoor te laten maken. Mocht je toch liever een bestaand model hebben, dan kunnen ze je er natuurlijk ook helpen!

Geef een reactie