Webshop beginnen bij Webshophelpers

logo (9)Webshop beginnen bij Webshophelpers

 

Een webshop beginnen bij Webshophelpers was voor mij een ultieme oplossing. Ik had namelijk een goed idee en goede producten en het was het fijnst om dit online te verkopen, dit was tenminste het goedkoopst. Zo kwam ik bij een webshop beginnen met Webshophelpers. Ze kijken eerst wat je precies nodig hebt en dan ga je op maat een online winkel in elkaar zetten. Wat zo handig is, is dat ze naast de winkel ook al bezig gaan met online marketing. Dit blijkt dus zeer belangrijk te zijn, wat ik eigenlijk niet wist. Maar door onder andere zoekmachine optimalisatie, SEO teksten en linkbuilding, kan je je webshop hoger in zoekmachines laten komen, zodat het vaker bekeken wordt en daardoor ook je producten meer verkocht worden. Toen de lancering van de website was, verliep het eerst nog rustig, maar na drie weken zat ik al bijna op de 100 betalende bezoekers. Dat was natuurlijk een groot geluk! Het gaat nu erg goed en ik kan de webshop zelf goed beheren, daar hoef je geen techneut voor te zijn. Wanneer ik vragen heb bel ik mijn contactpersoon op en ze helpen mij altijd goed. Ik groei nog steeds met de winkel en volgende week heb ik een afspraak om te kijken hoe we mijn winkel nog groter online kunnen maken. Het gaat dus goed en het was een goede keus om het zo te doen. Een webshop beginnen bij webshophelpers is dus zeker een aanrader!