Zeer comfortabel met de taxibus naar Schiphol

De taxibus Schiphol brengt vaak collega’s van mij naar de luchthaven voor een bijeenkomst in het buitenland. Deze keer stond er een grotere bijeenkomst op de planning en hiervoor moesten meerdere collega’s daarheen. Natuurlijk kunnen wij allemaal met de auto naar de luchthaven gaan, maar het risico dat één van de collega’s niet op tijd aankomt wilden wij niet nemen. Daarom hebben wij Startaxi ingeschakeld. Uit ervaring hebben wij altijd een zeer prettige chauffeur die ons netjes en op tijd voor de juiste vertrekhal afzet. Tevens staat deze chauffeur dan ook op ons te wachten zodra wij weer voet op Nederlandse bodem zetten.  taxibus Schiphol

Goed geregeld

Vandaag gaan wij met 20 personen naar Denemarken voor een bijeenkomst. De taxibus die ons naar Schiphol brengt stond op tijd voor de deur. Snel alle koffers en andere spullen inladen en onze reis naar de luchthaven kon beginnen. Lekker ontspannen zat iedereen te genieten van de reis naar de luchthaven.

Staat er eerdaags voor jouw bedrijf ook een reis met een groot gezelschap op de planning, kijk dan eens op de website van Startaxi. Hier zie je de mogelijkheden en de prijzen staan, tevens kan je online een vraag stellen of een afspraak maken voor een rit naar het vliegveld.