Hier heb je toch echt een scheidingsmediator bij nodig stelde ik voor

Helaas hebben goede vrienden van mij besloten om uit elkaar te gaan. Ondanks dat ik dit eigenlijk al een beetje zag aankomen is deze definitieve beslissing uiteindelijk toch best schrikken. Vooral omdat zij twee prachtige kinderen hebben. En gelukkig zijn mijn vrienden er beide over eens dat alles op een nette manier moet worden geregeld vooral in het belang van de kinderen. Er zijn een aantal kostenposten die moeten worden verdeeld, en die moet je toch echt overlaten aan een scheidingsmediator stelde ik voor.

Ik besloot hen te gaan helpen waar ik kon

Ik besloot eens mee te gaan denken en ben op zoek gegaan naar een scheidingsmediator waar ik het gevoel bij kreeg dat dit echt bij hen zou passen. Uit elkaar gaan doe je natuurlijk nooit met opzet en ik als goede vriend wil toch helpen zover als ik kan. Gelukkig heb ik deze site gevonden waarvan ik de link direct had doorgestuurd. Mijn goede vrienden zijn hier heen gegaan voor een vrijblijvend intake gesprek en ik heb in die tijd op de kinderen gepast. een mediator kan je echt bij de hand pakken en je helpen om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan en alles op een nette manier goed kan regelen voor de kinderen.

MfN-logo