BHV cursus in Zaandam

G4S heeft een groot aantal trainingscentra in ons land en daarvan vind je er eentje in Zaandam. Het trainingscentrum in Zaandam heeft de naam G4S Training & Safety Locatie Zaandam meegekregen en je kunt er BHV cursussen volgen die op maat gemaakt zijn voor iedere werkplek en -situatie. De BHV Zaandam is eenvoudig te bereiken vanuit verschillende plaatsen, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Op het trainingscentrum zijn verschillende realistische oefenmogelijkheden gebouwd, die een praktijksituatie weergeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kantoor, een winkel of een afdeling in een ziekenhuis. Je kunt er een BHV cursus volgen waarin je in de praktijk kennismaakt met alle facetten van BHV, zoals het blussen van kleine branden, eerste hulp verlenen aan slachtoffers en het ontruimen van panden, alsmede de communicatie in het geval van calamiteiten.

Algemene en speciale cursussen in Zaandam
Behalve de algemenere cursussen kun je ook speciale cursussen volgen waarin bepaalde facetten van bedrijfshulpverlening behandeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren omgaan met gevaarlijke stoffen in het geval van een brand maar ook het bestrijden van kleine branden buiten en niet alleen op de werkvloer. Meer informatie over de verschillende cursussen, de beschikbare data en prijzen kun je op deze site vinden.

BHV en EHBO in Zaandam
Behalve BHV cursussen heb je op onze vestiging in Zaandam ook de mogelijkheid om EHBO te volgen. De cursussen bestaan allemaal uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Je leert eerst de theorie van BHV om deze vervolgens in een van de praktijklokalen in praktijk te gaan brengen. Het praktijkgedeelte is het grootste en bereidt je het beste voor op mogelijke calamiteiten op de werkvloer. Als je beide onderdelen met succes afrondt, kom je in het bezit van een certificaat BHV. Dit is één jaar geldig en dien je ieder jaar opnieuw te verlengen. Een verlenging is mogelijk als je een herhalingscursus volgt. Dit kan ook op onze vestiging in Zaandam.