Yeah, nieuwe kantoormeubelen

Vanaf dat ik gestart ben met mijn eigen bedrijf zitten we op dezelfde kantoormeubelen. Ik had bij de opstart van mijn bedrijf van een veiling kantoormeubelen op de kop getikt en zo vrij goedkoop mooie kantoormeubelen. Afgelopen maand heb ik nieuwe kantoormeubelen besteld bij akoestiekbycvousplait.com. Hun meubelen spraken me erg aan omdat het zeg maar niet de standaard kantoormeubelen zijn die je overal kunt krijgen. Het zijn degelijke en mooie designs en echt wat anders als in de standaard kantoormeubel zaken.

Het was ook wel echt nodig dat mijn oude vertrouwde meubeltjes werden vervangen. Veel waren er beschadigd en in hoogte verstellen was er ook niet meer bij. Ik laat graag even mijn nieuwe meubeltjes zijn aan mijn trouwe lezers op dit blog.

Mijn groene wand...
Mijn groene wand…
Een scheidingswand.
Een scheidingswand.
Werkplekken met scheidingswand.
Werkplekken met scheidingswand.

Vooral de akoestiek die ze kunnen aanbrengen in een kantoor vind ik geweldig mooi. je hebt meer een huiselijk gevoel dan dat je echt het gevoel hebt dat je in een kantoorruimte zit. Wat vinden jullie van deze stijl?